Înainte de ședința de tatuat:

Odihnește-te bine. Ai nevoie de energie pentru a face față durerii și pentru a-ți menține corpul relaxat pe parcursul ședinței de tatuat.

Mănâncă o masă bogată în proteine. Acest lucru va ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, prevenind amețelile și senzația de slăbiciune în timpul ședinței.

Hidratează-te. Bea suficientă apă înainte de ședință pentru a evita deshidratarea și a ajuta la vindecarea pielii.

Evită consumul de alcool și droguri. Acestea pot afecta calitatea tatuajului și pot provoca sângerări excesive în timpul procesului.

Îmbracă-te lejer. Poartă haine lejere și care permit accesul ușor la zona unde va fi aplicat tatuajul.

Evită consumul de alcool și droguri. Acestea pot afecta calitatea tatuajului și pot provoca sângerări excesive în timpul procesului.

Tinand cont de aceste sfaturi, te vei asigura că ești pregătit în cel mai bun mod posibil pentru a face față durerei care poate apărea în timpul procesului de tatuare. În acest fel, vei putea să te concentrezi pe partea frumoasă a experienței – bucuria de a adăuga un nou element la povestea personală pe care o porți pe pielea ta.

După ședința de tatuat:

Păstrează folia protectoare. După realizarea tatuajului, păstrează folia protectoare până a doua seară și evită să iti uzi tatuajul. În caz de nevoie, acoperă-l cu folie alimentară peste folia originală în timpul dușului. Curăță tatuajul. În următoarea seara, îndepărtează folia și curăță tatuajul cu apă caldă și săpun antibacterian lichid (Protex sau Dettol), repetând procedura de 3-5 ori pe zi în primele 2-3 zile.

Usucă și hidratează tatuajul. Usucă tatuajul tamponând cu un șervețel de hârtie și lasă-l să se usuce timp de 15 minute înainte de a aplica un strat subțire de unguent Bepanthen. Unguentul se aplică doar când pielea se simte uscată sau strâmtă. Protejează tatuajul.

În prima săptămână, evita să scufunzi tatuajul în apă, fă dușuri scurte cu apă caldă, și acoperă tatuajul cu folie alimentară. În primele 2-3 nopți, acoperă tatuajul cu folie alimentară pentru a preveni lipirea lui de lenjeria patului sau haine.

Lasă pielea să respire. În timpul zilei, lăsă tatuajul descoperit pentru a permite pielii sa respire. Îmbrăcăminte lejeră. În prima perioadă poartă haine lejere din bumbac și, dacă tatuajul se lipește de haine, umezeste-le înainte de a le îndepărta. Nu rupe cojile.

După aproximativ o săptămână, se vor forma coji care nu trebuiesc rupte, pentru a asigura vindecarea corectă. Această perioadă poate dura până la 3 zile. Așteaptă revenirea la normal. După căderea completă a cojilor, pielea va părea lucioasă și culorile mai estompate, dar vor reveni la normal în 4-6 săptămâni. Evită factorii dăunători. Pentru minim 4 săptămâni, evită plaja, piscina, sauna, solarul, lumina ultravioletă, părul de animale, praful și chimicalele.

Folosește protecție solară. Deoarece razele UV pot decolora tatuajul, la expunerea la soare este recomandat un produs cu SPF 50.

RETINE:
Ingrijirea corectă a noului tău tatuaj este esențială pentru a menține frumusețea și durabilitatea acestuia pe termen lung. Ai grijă de noul tatuaj și bucură-te de el!

Salon Tatuaje & Piercing Brasov

Tattoo and Laser Removal

Strada Republicii 25 Brașov, Romania

0787 229 574

elitattoobrasov@gmail.com

Luni – Vineri . 11.00 – 19.00

Sâmbătă . 11:00 – 17:00

B-dul Nicolae Balcescu Nr.20 Brașov, Romania

0787 229 574

elitattoobrasov@gmail.com

Luni – Vineri . 11.00 – 19.00

Sâmbătă . 11:00 – 17:00

  Numele și Prenume*

  Telefon*

  Adresa Email*

  De ce ai nevoie?*

  O poza face cat 1000 de cuvinte

  Mesaj

  Alecs

  Tattoo Artist

  Este un tatuator cu peste 7 ani de experienta,atat in Romania cat si in alte 5 tari din Europa. Ii place sa lucreze in aceeasi masura tatuaje color cat si tatuaje black and grey ,dar prefera stilurile ornamental,grafic si realism ,ceea ce face ca in lucrarile lui sa foloseasca mai mult negru solid si dilutii din negru.

  Florin

  Tattoo Artist

  Cu o experiența de peste 15 ani in arta tatuajelor, Florin este artistul perfect dacă optezi spre un tatuaj black and grey. Deși este specializat pe tatuaje realiste, acesta poate realiza orice tip de tatuaj, de la cele tradiționale și simple pana la lucrari complexe.

  Blanca

  Artist

  Blanca, are o experiența de cinci ani în industria artei corporale fiind pasiunea ei din totdeauna. Este sociabilă cu clienții și scopul ei este să îi facă să se simtă confortabil și în siguranță. Munca pe care o face este mereu impecabilă, clienții plecând întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

  Arthur

  Tattoo Artist

  Arthur are o experienta de 15 ani ca artist plastic, grafician, pictor și sculptor. In ultimii ani a descoperit și pasiunea pentru arta tatuajului. Dragostea față de frumos, creativitatea și măiestria de a îmbina dorința clientului cu personalitatea acestuia face ca lucrarile lui sa fie unice.

  Denis

  Tattoo Artist

  Denis este prietenos,dedicat si pasionat de a oferi servicii de calitate clientilor sai. Ii place sa lucreze cu oamenii,sa ofere servicii personalizate pentru nevoile si experientele lor. Prefera tatuajele fine line, microrealism,black work si stipling.