Tarife tatuaje

EliTattoo.ro – Salon tatuaje piercing Brașov

Pretul minim de inceput al tatuajului black&grey – 200 RON

Pretul minim de inceput al tatuajului  color – 250 RON

Pretul variaza in functie de:

 • Marimea suprafetei care se doreste a fi tatuata
 • Artistul care iti realizeaza tatuajul
 • Complexitatea modelului tatuat
 • Zona de pe corp pe care vreti sa va tatuati
 • Pentru o evaluare mai buna a prețului, cel mai bine este sa veniți cu modelul dorit direct Studio ,in Brasov, Strada Republicii nr. 25, în gang sau sa trimiteți modelul cu tatuajul dorit la adresa elitattobrasov@gmail.com

Programarile se fac doar pe baza de depozit la Studio

 

Depozitele reprezinta 30% din pretul aproximativ al tatuajului. Neprezentarea la programare in ziua si ora stabilita va rezulta in pierderea depozitului.
Exceptie fac cei care anuleaza sau anunta cu cel putin 72h / 3 zile inainte.

  Numele și Prenume*

  Telefon*

  Adresa Email*

  De ce ai nevoie?*

  O poza face cat 1000 de cuvinte

  Mesaj

  Alecs

  Tattoo Artist

  Este un tatuator cu peste 7 ani de experienta,atat in Romania cat si in alte 5 tari din Europa. Ii place sa lucreze in aceeasi masura tatuaje color cat si tatuaje black and grey ,dar prefera stilurile ornamental,grafic si realism ,ceea ce face ca in lucrarile lui sa foloseasca mai mult negru solid si dilutii din negru.

  Florin

  Tattoo Artist

  Cu o experiența de peste 15 ani in arta tatuajelor, Florin este artistul perfect dacă optezi spre un tatuaj black and grey. Deși este specializat pe tatuaje realiste, acesta poate realiza orice tip de tatuaj, de la cele tradiționale și simple pana la lucrari complexe.

  Blanca

  Artist

  Blanca, are o experiența de cinci ani în industria artei corporale fiind pasiunea ei din totdeauna. Este sociabilă cu clienții și scopul ei este să îi facă să se simtă confortabil și în siguranță. Munca pe care o face este mereu impecabilă, clienții plecând întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

  Arthur

  Tattoo Artist

  Arthur are o experienta de 15 ani ca artist plastic, grafician, pictor și sculptor. In ultimii ani a descoperit și pasiunea pentru arta tatuajului. Dragostea față de frumos, creativitatea și măiestria de a îmbina dorința clientului cu personalitatea acestuia face ca lucrarile lui sa fie unice.

  Denis

  Tattoo Artist

  Denis este prietenos,dedicat si pasionat de a oferi servicii de calitate clientilor sai. Ii place sa lucreze cu oamenii,sa ofere servicii personalizate pentru nevoile si experientele lor. Prefera tatuajele fine line, microrealism,black work si stipling.