Indepartarea tatuajelor

Eli Tattoo Brasov iti pune la dispozitie un tratament revolutionar pentru indepartarea tatuajelor.
Daca ai un tatuaj care nu te mai reprezinta, care arata inestetic sau pe care ai dori sa il acoperi cu un alt tatuaj insa nu este posibil din cauza tusului puternic ,venim in ajutorul tau cu o tehnologie laser de ultima generatie.

Pico Laser foloseste un sistem ultra performant cu rezultate vizibile dupa o singura sedinta. Tratamentul cu laser al tatuajelor se bazeaza pe principiul fototermolizei selective. Aparatul emite lumina laser cu energie ridicata care este absorbita de catre particulele de cerneala. Majoritatea acestor particule de se impart in nanoparticule si se elimina din organism intr-un mod natural prin sistemul limfatic.

Avantajele Pico Laser:
-rezultate mai rapide si fara leziuni
-indeparteaza tatuaje color, negre, si tatuaje cosmetic

Frecventa tratamentului.
Frecventa tratamentului difera de la pacient la pacient in functie de varsta, marime, tip de tatuaj, culoarea pielii, adancimea tatuajului
Se recomanda mai multe sedinte cu o distanta de 6-8 saptamani intre ele

Durata: Difera in functie de dimensiunea fiecarui tatuaj in parte

Este o procedura dureroasa?
-aceasta procedura are un discomfort scazut.
-inainte de sedinta de indepartare a tatuajului se foloseste anestezic locala
Pacientul simte o senzatie de caldura in zona respective. Dupa procedura, pacientul isi reia activitatile zilnice fiind informati despre ingrijirea post tratament.

Este un tratament sigur?
Indepartarea tatuajelor cu Pico Laser este una dintre cele mai eficiente metode pentru a sterge un tatuaj, fiind o metoda eficienta si cu risc scazut. Cel mai important pas in tratament este ingrijirea post-tratament.

Contraindicatii:
Cancer, epilespsie, tromboflebita, afectiuni hepatice, afectiuni cardice grave, eruptii cutanate, stimulator cardiac sau alte dispositive electrice implantate, cicatrizare cheloida, hemofilie sau tratament cu aticoagulante, tije metalice implantate in zona de tratament, femei insarcinate sau care alapteaza.

Salon Tatuaje & Piercing Brasov

Tattoo and Laser Removal

Strada Republicii 25 Brașov, Romania

0787 229 574

elitattoobrasov@gmail.com

Luni – Vineri . 11.00 – 19.00

Sâmbătă . 11:00 – 17:00

B-dul Nicolae Balcescu Nr.20 Brașov, Romania

0787 229 574

elitattoobrasov@gmail.com

Luni – Vineri . 11.00 – 19.00

Sâmbătă . 11:00 – 17:00

  Numele și Prenume*

  Telefon*

  Adresa Email*

  De ce ai nevoie?*

  O poza face cat 1000 de cuvinte

  Mesaj

  Alecs

  Tattoo Artist

  Este un tatuator cu peste 7 ani de experienta,atat in Romania cat si in alte 5 tari din Europa. Ii place sa lucreze in aceeasi masura tatuaje color cat si tatuaje black and grey ,dar prefera stilurile ornamental,grafic si realism ,ceea ce face ca in lucrarile lui sa foloseasca mai mult negru solid si dilutii din negru.

  Florin

  Tattoo Artist

  Cu o experiența de peste 15 ani in arta tatuajelor, Florin este artistul perfect dacă optezi spre un tatuaj black and grey. Deși este specializat pe tatuaje realiste, acesta poate realiza orice tip de tatuaj, de la cele tradiționale și simple pana la lucrari complexe.

  Blanca

  Artist

  Blanca, are o experiența de cinci ani în industria artei corporale fiind pasiunea ei din totdeauna. Este sociabilă cu clienții și scopul ei este să îi facă să se simtă confortabil și în siguranță. Munca pe care o face este mereu impecabilă, clienții plecând întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

  Arthur

  Tattoo Artist

  Arthur are o experienta de 15 ani ca artist plastic, grafician, pictor și sculptor. In ultimii ani a descoperit și pasiunea pentru arta tatuajului. Dragostea față de frumos, creativitatea și măiestria de a îmbina dorința clientului cu personalitatea acestuia face ca lucrarile lui sa fie unice.

  Denis

  Tattoo Artist

  Denis este prietenos,dedicat si pasionat de a oferi servicii de calitate clientilor sai. Ii place sa lucreze cu oamenii,sa ofere servicii personalizate pentru nevoile si experientele lor. Prefera tatuajele fine line, microrealism,black work si stipling.