Va Multumim

Vă mulțumim din suflet pentru interesul acordat serviciilor noastre și pentru completarea formularului nostru de contact. Suntem încântați să aflăm că sunteți interesat de tatuaje și pierce, și suntem nerăbdători să vă ajutăm să vă îndepliniți dorințele artistice.

În cel mai scurt timp posibil, unul dintre membrii echipei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a discuta în detaliu despre preferințele dvs. și pentru a vă oferi informațiile necesare cu privire la procedurile, designurile disponibile și orice alte întrebări pe care le aveți.

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată. Suntem onorați că ați ales Eli Tattoo pentru călătoria dvs. în lumea fascinantă a tatuajelor și piercerilor. În timp ce așteptați contactul nostru, nu ezitați să explorați portofoliul nostru online pentru inspirație și să ne urmăriți pe rețelele sociale pentru a rămâne la curent cu cele mai recente creații.

Cu gratitudine,
Echipa Eli Tattoo

Alecs

Tattoo Artist

Este un tatuator cu peste 7 ani de experienta,atat in Romania cat si in alte 5 tari din Europa. Ii place sa lucreze in aceeasi masura tatuaje color cat si tatuaje black and grey ,dar prefera stilurile ornamental,grafic si realism ,ceea ce face ca in lucrarile lui sa foloseasca mai mult negru solid si dilutii din negru.

Florin

Tattoo Artist

Cu o experiența de peste 15 ani in arta tatuajelor, Florin este artistul perfect dacă optezi spre un tatuaj black and grey. Deși este specializat pe tatuaje realiste, acesta poate realiza orice tip de tatuaj, de la cele tradiționale și simple pana la lucrari complexe.

Blanca

Artist

Blanca, are o experiența de cinci ani în industria artei corporale fiind pasiunea ei din totdeauna. Este sociabilă cu clienții și scopul ei este să îi facă să se simtă confortabil și în siguranță. Munca pe care o face este mereu impecabilă, clienții plecând întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Arthur

Tattoo Artist

Arthur are o experienta de 15 ani ca artist plastic, grafician, pictor și sculptor. In ultimii ani a descoperit și pasiunea pentru arta tatuajului. Dragostea față de frumos, creativitatea și măiestria de a îmbina dorința clientului cu personalitatea acestuia face ca lucrarile lui sa fie unice.