Pietro Sedda și 20 dintre cele mai frumoase tatuaje ale sale

Pietro Sedda și 20 dintre cele mai frumoase tatuaje ale sale

Pietro Sedda este un artist tatuator cunoscut pentru abordarea sa neobișnuită în arta tatuajelor.

Pietro-Sedda-Full-Header

Lucrează la The Saint Mariner, localizat în Via Carlo Tenca 10, Milano. Milano este un oraș minunat, al modei, shoppingului și fine dining-ului, dar puțin știu că este și locul unei alte comori importante și anume, unul dintre orașele cu cei mai buni artiști tatuatori din Europa.

20

Arta lui Pietro este una enigmatică, reușind să impresioneze prin combinații de succes. Cel mai des în lucrările sale, întâlnim oameni ale căror fețe au fost înlocuite de forme geometrice.

Screenshot_1

Inked Magazine a stat de vorbă cu Pietro Sedda și a aflat mai multe despre el:

Când ai început să tatuezi?

Am început în 1999, în Sardinia, locul meu natal, o insulă din Marea Mediterană.

Cum ai ajuns în industria tatuajelor?

Sincer, am început pentru că aveam nevoie de un loc de muncă. Am făcut totul de unul singur și la început nu a fost ușor deloc, nici măcar pregătirea acelor. Niciodată nu m-am gândit să devin artist tatuator, voiam să fiu designer de modă. Înainte să încep să tatuez la nivel profesional, am lucrat ca designer de interior.

17

16

Unde ai lucrat prima dată la un salon de tatuaje?

Prima dată, am lucrat în Sardinia la salonul de tatuaje al unui prieten.

15

14

Ai pregătire specială în arta tatuajelor?

Am studiat design la Academia de Arte Frumoase din Brera, în Milano. Am avut mulți profesori și cred că profesorii ar trebui să fie mereu în preajma ta, indiferent ce carieră alegi.

13

12

Cum este cultura tatuajelor în Milano?

Este interesantă, sunt mulți artiști tatuatori profesioniști, care lucrează la un nivel înalt. De asemenea, clienții sunt și ei foarte diferiți. Milano este un oraș al modei, iar clienții sunt foarte creativi.

11

 

Cum îți caracterizezi stilul?

Nu cred că îl pot defini. Probabil melancolic…Nu prea îmi plac definițiile. Prefer să vorbesc despre talent și imaginație. Consider schimbul dintre mine și client o parte fundamentală a procesului meu creativ.

9

Ce te inspiră ca artist?

Mă inspiră multe lucruri din jurul meu. Personal, eu mă simt inspirat de geometrie, de simple imagini din timpul unei călătorii, sau de mari artiști.

8

Ce te face diferit de ceilalți artiști tatuatori?

Nu pot să răspund la această întrebare, pentru că nu sunt în postura de a judeca alți artiști. Cred că avem cu toții trecuturi diferite și astfel acum avem atitudini diferite.

7

6

Ce te mai pasionează?

Îmi place să pictez, să desenez, iubesc să fotografiez și să filmez.

5

Ce artist tatuator admiri cel mai mult?

Admir mai mulți artiști tatuatori. Îmi place foarte mult Marcin Surowiec, care s-a mutat din Polonia în Italia, ca să lucreze ca artist tatuator rezident în salonul meu, este un artist și un poet minunat. Uneori mă gândesc la faptul că artiștilor tatuatori le lipsește poezia și asta e trist. Alți doi artiști tatuatori prieteni sunt Rafael Delalande și Guy Le Tatooer. Și mai este El Carlo din Barcelona. Îmi place să inspir și să mă inspir de la oameni minunați.

4

Ce îți place cel mai mult să tatuezi?

Fiecare zi este o provocare. În acest moment sunt într-o perioadă în care îmi place să tatuez cu negru. Îmi place intensitatea și profunzimea negrului.

3

Este vreun tip de tatuaj pe care nu l-ai făcut încă, dar ți-ar plăcea?

În fiecare zi descopăr ceva ce nu am mai făcut.

1+

Dacă știi ce vrei, vino și tu cu ideile tale la EliTattoo&Studio din Brașov, nu din Milano, unde artiștii noștri tatuatori la fel de talentați, ți le vor transpune pe corp. Contactează-ne pentru o programare!

1