Bărbatului cu 453 de piercinguri și 2 coarne, suspect de practicarea magiei negre

Bărbatului cu 453 de piercinguri și 2 coarne, suspect de practicarea magiei negre

Bărbatului cu 453 de piercing-uri și 2 coarne implantate i-a fost refuzată intrarea în Dubai fiind suspectat de practicarea magiei negre.

Un bărbat tatuat de origine germană, purtătorul a sute de piercinguri și a două coarne implantate nu a putut intra în Dubai, deoarece din cauza înfățișării sale, a fost suspectat, de autorități că ar practica magia neagră.

world-record-most-piercings-6

Rolf Buchholz, în vârstă de 55 de ani, deținătorul unui record Guiness, pentru cele mai multe piercing-uri, călătorea în Dubai pentru prima dată, în anul 2013, pentru a participa la o petrecere în clubul Cirque le Soir, alături de oameni care înghițeau săbii, sau care făceau tot felul de cascadorii, însă oficialii Emiratelor i-au interzis intrarea în corservatorul oraș islamic, suspectându-l de practicarea magiei negre.

world-record-most-piercings-4

Domnul Buchholz are 453 de piercing-uri, dintre care 278 în zona genitală și 127 pe față, iar restul pe alte părți ale corpului.

Acesta a declarat, ulterior că probabil cele două coarne au fost de fapt problema principală care a stat la baza interzicerii intrării sale în Dubai. Astfel, apariția lui Rolf la petrecerea de la club a fost anulată.

man-with-453-piercings-2

Chiar dacă în Dubai alcoolul este la îndemâna oricui în toate barurile și cluburile, fiind în apropierea Arabiei Saudite și a Qatar-ului, valorile tradiționale islamice rămân foarte puternice, mai ales în rândul populației locale, numeroase, comparativ cu rezidenții străini.

man-wih-453-piercings

Unul dintre reprezentanții clubului și-a exprimat părerea de rău față de faptul că Rolf nu a mai putut să li se alăture în aceea seară. Acesta a mai declarat că scopul clubului a fost întotdeauna de a aduce mijloace și concepte de divertisment unice, însă totodată se supune legilor care guvernează națiunea unde trăiesc.

Rolf te-a inspirat și mai vrei și tu încă un piercing, sau poate un alt tatuaj? Vino cu ideile tale la EliTattoo & Studio Brașov. Contacteaza-ne pentru o programare!