12 exemple de modificări corporale uimitoare

12 exemple de modificări corporale uimitoare

Sunt persoane care nu s-au rezumat, la câteva tatuaje sau piercing-uri și au ales să ducă această artă la un alt nivel, așa că au hotărât să își facă niște modificări totale, care mai de care mai surprinzătoare:

 • El este Rick, cel care s-a transformat într-un zombi. Rezultatul a costat mai mult de 4,000 de dolari canadieni și a constat în multe ore petrecute la salonul de tatuaje. Această transformare totală l-a făcut foarte cunoscut, mai ales pe internet, unde oamenii își dau cu părerea despre înfătișarea lui și motivele care au stat în spatele unei astfel de decizii.
 • Dennis Avner, cunoscut și cu numele de Catman, a trecut printr-o operație complexă pentru a ajunge să arate precum animalul său totem, tigrul. Transformările suferite includ tatuaje, modificări ale dinților pentru a-i face să arate ca cei ai unui tigru și implanturi transdermale si subdermale care să îi schimbe forma feței.
 • Julia Gruse, cunoscută și ca doamna ilustrată, s-a născut cu o boală de piele, care îi provoca cicatrici. Pentru a acoperi cicatricile a recurs la tatuaje. În 10 ani a ajuns să fie acoperită în totalitate cu tatuaje și a câștigat premiul Guinness pentru cea mai tatuată femeie din lume.
 • Tom Leppard, a cheltuit 5,500 de lire sterline pentru a-și tatua corpul cu un costum de leopard.
 • Eric Sprague, Omul Șopârlă, a fost unul dintre primii care și-a despicat limba și este considerat a fi responsabil pentru răspândirea acestei mode. Eric s-a supus unui proces cumulat în 700 de ore petrecute în salonul de tatuaje, și-a modificat dinții și și-a implantat coarne sub piele pentru a căpăta aspectul unei șopârle.

the-lizard-man

 • Întors din primul război mondial, Horace Ridler, a șocat lumea întreagă prin transformarea la care s-a supus. S-a tatuat din cap până în picioare în dungi alb negru și astfel a devenit The Omi sau Omul Zebră. Omi susținea că în ciuda aparențelor este un om normal.

the-zebra-man

 • Lucky Diamond Rich a petrecut mai bine de 1000 de ore pe mâinile a sute de artiști tatuatori pentru a se acoperi în totalitate cu tatuaje colorate, însă nu s-a oprit aici, ci a optat pentru a se acoperi cu cerneală neagră. Și-a colorat inclusiv gingiile. Toate acestea pentru a desena tatuaje albe pe pânza neagră, tatuajele albe urmând a fi acoperite cu unele colorate. Lucky Diamond Rich este cea mai tatuată persoană din lume.

lucky-diamond-rich

 • Elaine Davidson era în 2000 femeia cu cele mai multe piercing-uri din lume, având 462 de piercing-uri, dintre care 192 doar pe față. În 2005, în urma festivalului Edinburgh, The Guardian relata că numărul piercingurilor crescuse la 3,950, cele mai multe dintre ele fiind în zona genitală, iar în 2009, numărul piercing-urilor lui Elaine a ajuns la 6,005.
 • Enigma, sau Paul Lawrence este tipul care și-a acoperit corpul cu tatuaje reprezentând piese de puzzle albastre.
 • Femeia tigru, artist tatuator de meserie, este acoperită în totalitate cu un tatuaj ce o transformă într-un tigru. Aceasta a fost căsătorită cu Enigma, însă au divorțat.

tiger-lady

 • Etienne Dumont, critic de artă și cultură la un ziar din Geneva, este acoperit total de tatuaje, are implanturi cu silicon care dau impresia unor coarne și bineînțeles nu îi lipsesc piercing-urile. Etienne a declarat că le consideră o operă de artă.
 • Un brazilian necunoscut a decis să-și implanteze ventuzele unei caracatițe. Procedura a fost realizată de Dark Freak la Luck All – Sao Paulo, Brazilia.

 

Dacă ai ajuns la concluzia că vrei o schimbare, te așteptăm cu ideile tale la EliTattoo & Studio Brașov. Contactează-ne pentru o programare.