10 lucruri de făcut înainte de primul tău tatuaj

10 lucruri de făcut înainte de primul tău tatuaj

Tatajele sunt pe viață, sunt povestitori tăcuți, companioni loiali și dincolo de moarte.

Tatuajele pot da oamenilor din jur percepții bune sau rele, în funcție de mesajul vizual pe care îl comunică. Tatuajele sunt un semn de demnitate și mândrie, de aceea este important să alegem modelele cu înțelepciune. Nimeni nu își dorește un tatuaj nereușit, însă mulți ajung să îl aibă. De aici și vechea zicală „Gândește înainte să te tatuezi”. Citește în continuare 10 lucruri la care să te gândești înainte de a-ți face un tatuaj, mai ales dacă nu ai mai trăit această experiență până acum.

1. Pregătește-ți mintea

Acceptă consecințele acestui fapt. Întotdeauna vor fi oameni care vor înțelege greșit și vor percepe negativ tatuajele. Toate aceste reacții sunt normale, de aceea este important să îți păstrezi calmul și să nu te intereseze ce spun alții. Nu poți mulțumii lumea întreagă.

calm

Ar fi bine să știi ce vrei atunci când ajungi la salonul de tatuaje, bineînțeles asta dacă nu vrei să lași artistul să dea frâu liber imaginației. Căută și cercetează cât poți de mult până vei găsi imaginea care să spună povestea ta. Nu trebuie să ajungi să regreți că ți-ai făcut un tatuaj, de aceea este foarte bine să te gândești înainte să iei orice decizie.

Tatuajele pot fi dureroare. Dacă îți dorești cu adevărat un tatuaj, dar singurul lucru care îți stă în cale este frica, este cazul să treci peste acest sentiment. Este singura metodă prin care poți avea tatuajul la care visezi.

2. Pregătește-ți corpul

Dacă urmezi vreun tratament, este recomandat, ca înainte de a merge să îți faci un tatuaj să te consulți cu doctorul tău. Nu îți face tatuaj dacă ești însărcinată, alăptezi sau dacă te simți rău.

baby

Dieta, viciile și stilul de viață, afectează calitatea pielii tale. Fumatul, alcoolul și somnul insuficient deshidratează pielea, reducând potențialul de a purta un tatuaj. Trebuie să știi că pentru a purta un tatuaj cât mai mult timp este foarte important și tipul pielii tale, așadar revizuiește-ți stilul de viață înainte de a blama factorii externi.

Îți poți ajuta pielea, bând mai multă apă, folosind cremă hidratantă, dormind suficient, făcând mișcare și abținându-te de la vicii pe cât posibil.

Mergi să îți faci un tatuaj când ești într-o formă bună. Nu îți face un tatuaj dacă ești în stare de ebrietate avansată și nu prea știi ce se întâmplă cu tine. Consumul de alcool, înainte sau în timp ce ți se face tatuajul, face procedura mult mai dificilă atât pentru tatuator cât și pentru tine.

3. Caută un salon de tatuaje bun

Caută un salon cu artiști profesioniști. Nu este recomandat să îți faci un tatuaj oriunde, trebuie să analizezi puțin salonul înainte de a te hotărî, trebuie să fie curat și să respecte procedurile de igienizare și sterilizare a ustensilelor folosite. Pune întrebări tatuatorului înainte de a-ți face tatuajul. Dacă ești mulțumit de informațiile pe care ți le dă, înseamnă că ești în locul potrivit. Nu uita că te așteptăm cu ideile tale la EliTattoo&Studio Brașov.

elitattoo

4. Găsește tatuatorul potrivit

Interesează-te și află mai multe despre istoricul tatuatorului tău, iar atunci când ai găsit ceva ce îți place programează-te 🙂

tattoo-artist

5. Hotărăște-te ce vrei

Caută mai multe stiluri de tatuaje și citește despre semnificațiile lor înainte de a te hotărî asupra unui model. Cere sfatul artistului pe care l-ai ales și ține cont că un tatuaj mic cu foarte multe elemente va arăta prea încărcat și va fi neplăcut. Cheia unui tatuaj frumos este simplitatea acestuia și povestea din spatele lui.

6. Ai grijă ce alegi

Gândește-te de două ori înainte de a-ți tatua numele iubitului, s-ar putea să regreți mai târziu, dacă nu veți rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

hello-kitty-tattoo

7. Acordă atenție la scrierea mesajului

Dacă alegi să îți tatuezi un mesaj, indiferent că este într-o limbă străină sau nu, ai grijă la scriere, neapărat să fie scris corect, ca tatuajul tău să nu devină subiectul de amuzament preferat al prietenilor tăi.

believe-tattoo

8. Fă-ți o programare la salon

Fă-ți o programare la salon cu mai mult timp înainte pentru a avea răgaz să te gândești foarte bine și să aduci desenului toate modificările pe care le consideri necesare. Consultă-te cu tatuatorul înainte, pentru a lua cele mai bune decizii.

appointment

9. Economisește pentru tatuaj

Economisește pentru tatuajul tău, pentru că este de preferat să mergi la un salon mai cunoscut, unde prețurile poate sunt puțin mai ridicate decât să mergi la un salon ieftin și unde condițiile de igienizare și sterilizare sunt îndoielnice. Trebuie să pui siguranța ta pe primul loc. Făcând eforul de a strânge bani pentru viitorul tău tatuaj, îl vei aprecia mai mult.

tattoo-money

10. Odihnește-te înainte să mergi să-ți faci tatuajul

Odihna este un factor extrem de important înainte de a merge la salonul de tatuaje, deoarece dacă nu ești într-o formă bună întreg corpul va avea de suferit. În funcție de modelul de tatuaj pe care ți-l alegi, ședința poate dura destul de multe ore, de aceea corpul tău trebuie să fie pregătit să suporte nivelul de durere, acesta depinzând de la persoană la persoană.

Dacă nu știi care este nivelul de durere pe care îl poți suporta, cel mai indicat ar fi ca primul tău tatuaj să fie unul mic, pentru a te acomoda cu experiența și a te obișnui cu senzația. Ține cont de toate aceste indicații și după ce te hotărăști te așteptăm la EliTatoo&Studio Brașov să îți transformăm corpul în albumul tău cu amintiri.